На Черкащині відбувся останній етап змагань з багатоборства тілоохоронців

НАЗАД
20 липня 2021 16:31

Завершальний етап чемпіонатів із багатоборства тілоохоронців відбувся на території Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

11-й чемпіонат світу та 24-й чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців відбувався на Черкащині протягом 17–19 липня.

Участь у змаганнях взяли 26 команд, які приїхали з Києва, Одеси, Вінниці, Дніпра, Маріуполя та Черкас, а також гості з Молдови, Румунії, Бангладеш та Азербайджану. Україну представляли працівники силових структур, які забезпечують захист посадовців і свого керівництва, Міністерство оборони України, Управління державної охорони, Національної поліції України, Національного антикорупційного бюро, Служби судової охорони, Федерації охоронців, регіональні спецпідрозділи «Циклон» тощо.

Протягом перших двох днів бійці спецпідрозділів та силових відомств демонстрували прийоми рукопашного бою, долали смугу перешкод на автомобілі та шукали вибухові пристрої в транспорті.

Завершальний етап змагань відбувся на військовому стрільбищі Головного центру. Учасники змагань виконали три вправи, за якими оцінювали їх підготовку. Перша вправа – стрільба під час пішого супроводу. Другий вид – це швидкісна стрільба з різних положень (стоячи, з коліна, лежачи та в динаміці). Третя вправа – це ведення вогню з автомобіля.

Нагадаємо, що нещодавно в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України проходив міжнародний турнір спецпризначенців ім. Василя Полякова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси