На Буковині прикордонники затримали сигарети на майже півмільйона гривень

НАЗАД
04 вересня 2019 10:24

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону затримали понад 30 ящиків сигарет, які контрабандисти збирались незаконно перемістити до Румунії.

Учора прикордонний наряд відділення «Фальків» за кілька сотень метрів від кордону з Румунією виявив схованку з тютюновими виробами. Ящики, в яких знаходилося майже 6 тисяч пачок сигарет, контрабандисти приховали у чагарнику, ймовірно, з метою подальшого незаконного переправлення до країн ЄС. Незабаром за 300 метрів від місця накопичення контрабандної продукції прикордонники помітили групу осіб, які з появою правоохоронців вдалися до втечі. Не зупинили молодиків й попереджувальні постріли прикордонників під час їх переслідування.

Іншу спробу перемістити сигарети до Румунії локалізували прикордонники відділення «Красноїльськ» спільно з співробітниками оперативних підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби при відпрацюванні випереджувальної  інформації. Зупиняти протиправну діяльність правоохоронцям теж довелося з пострілами. Група осіб, що намагалася перемістити сигарети до Румунії, побачивши охоронців кордону, залишила майже 10 тисяч пачок сигарет різних марок та вдалася до втечі в тил України.

В обох випадках пошукові заходи тривають.

Виявлений товар буде переданий працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси