На Буковині прикордонники затримали контрабандистів на позашляховику, вщерть заповненому сигаретами

НАЗАД
03 квiтня 2019 11:19

Прикордонники Чернівецького загону поблизу українсько-румунського кордону затримали автомобіль з сигаретами, яким порушники доставляли товар до кордону, з метою нелегальної переправлення в Румунію.

Військовослужбовці відділу «Селятин» отримали випереджувальну інформацію про можливу протиправну діяльність від своїх колег, співробітників оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Група реагування прикордонників за декількасот метрів від українсько-румунського кордону помітила підозрілий позашляховик, який рухався у напрямку кордону. Під час зупинки автомобіля «Nissan Patrol» іноземної реєстрації особи, які знаходились у ньому вдалися до втечі. Щоб затримати порушників, які не реагували на попередження прикордонного наряду, останнім довелося стріляти вгору. В результаті вжитих заходів правоохоронцям вдалося затримати двох втікачів, які виявилися жителями прикордоння.

Чоловіки втікали не дарма, адже їхня автівка була вщерть заповнена тютюновими виробами. 17 пакунків з сигаретами правоохоронці вилучили, затриманих притягнули до відповідальності.

Тривають заходи по встановленню усіх причетних до протиправної діяльності осіб. По даному факту повідомлено компетентні правоохоронні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси