(ВІДЕО) На Буковині прикордонники запобігли переміщенню через кордон майже пів сотні тисяч пачок сигарет

НАЗАД
01 березня 2021 16:34

Сьогодні вночі та на світанку прикордонники відділу «Фальків» та «Порубне» в ході пошукових заходів виявили майже 46 тисяч пачок сигарет різних марок.

Тютюнові вироби до сусідньої Румунії намагалися переправити мешканці Вижницького та Чернівецького районів, що на Буковині.

У першому випадку невідомих, які намагалися підійти до загороджувального паркану та подолати його, викрили прикордонники відділу «Фальків» та мобільного підрозділу типу «С».

Помітивши, що їх викрито, правопорушники покидали свої ноші та кинулися навтьоки, залишивши обгорнуті чорним поліетиленом пакунки, в яких знаходилось 24 тисячі пачок сигарет без марок акцизного збору. Не зупинили правопорушників навіть попереджувальні постріли.

Другу спробу переправити ще майже 22 тисячі пачок сигарет попередили прикордонники відділення «Черепцівці» відділу «Порубне».

Прикордонний наряд виявив доріжку слідів, що вела в бік кордону. Як з’ясувалося згодом, заметені снігом сліди вели до тютюнової схованки, яку правопорушники обладнали за кілька сотень метрів до кордону.

Тютюнові вироби будуть передані співробітникам митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси