(ВІДЕО) На Буковині прикордонники викрили Ан-2 з «перебитим» бортовим номером

НАЗАД
29 березня 2017 09:29

Сьогодні вночі на Буковині співробітники Держприкордонслужби реалізовуючи інформацію оперативних співробітників відомства виявили літак АН-2.

Сьогодні вночі на Буковині співробітники Держприкордонслужби реалізовуючи інформацію оперативних співробітників відомства виявили літак АН-2. Він знаходився в полі на околиці одного з сіл Кельменецького району. Ані власника, ані пілота повітряного судна прикордонники не виявили.

У ході огляду прикордонники встановили, що бортовий номер літака замаскований під інший. Крім того, перевіряючи інформацію було з’ясовано, що заявок на проведення польотів в даному районі не надходило, а дозвіл на виліт літака з вказаним бортовим номером на польоти не надавався. До того ж відповідно до реєстру цивільних повітряних суден дане повітряне судно там не значиться.

Наразі по даному факту повідомлено підрозділи СБУ та Нацполіції в Чернівецькій області. Проводяться заходи щодо встановлення власника літака та з’ясування всіх обставин. Також направлено повідомлення про виявлення ознак можливого кримінального правопорушення, передбаченого ст. 334 КК України «Порушення правил міжнародних польотів». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси