На Буковині прикордонники припинили зухвалу спробу порушення кордону з ЄС

НАЗАД
04 сiчня 2023 13:25

Останнім часом прикордонники Чернівецького загону фіксують збільшення спроб незаконного переміщення тютюнових виробів на кордоні України з Румунією та активно протидіють правопорушенням.

Досить часто дії порушників мають зухвалий характер, що несе загрозу життю прикордонним нарядам.

Так, учора після обіду прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив поблизу українсько-румунського кордону позашляховик марки «Ніссан». Вимога військовослужбовців Держприкордонслужби зупинитись була проігнорована. Не зупиняючись, транспортний засіб продовжував рух в бік прикордонного наряду. Небезпечний маневр також створив загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців. Не зупинили водія й попереджувальні постріли вгору та в напрямку коліс автівки, яка на швидкості зникла з місця події.

Надвечір правоохоронцям надійшла інформація від медпрацівників Сторожинецької ЦРЛ про звернення за допомогою особи чоловічої статі з вогнепальним пораненням м’яких частин лівої руки. Стан здоров’я особи задовільний. Згодом, за адресою проживання 41-річного чоловіка, виявлено автомобіль підвищеної прохідності марки «Ніссан» без номерних знаків. 

По даній ситуації було проінформовано правоохоронні органи Чернівецької області для встановлення всіх обставин правопорушення. Триває розслідування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси