На Буковині прикордонники не допустили переміщення через кордон великої кількості сигарет

НАЗАД
13 червня 2019 11:23

Прикордонники Чернівецького загону продовжують здійснювати невідкладні заходи щодо недопущення незаконного переміщення через державний кордон тютюнової контрабанди.

Так, учора за попередньою інформацією оперативних співробітників на ділянці «Селятин» прикордонники виявили групу осіб з пакунками. Чоловіки рухалися в бік кордону з Румунією. Під час спроби затримання правопорушників, а згодом й переслідування, прикордонникам довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Та це втікачів не зупинило. Врешті оглянувши місце, де були виявлені правопорушники, охоронці кордону знайшли 20 покинутих пакунків із сигаретами без марок акцизного збору. Після перерахунку виявленого товару з’ясувалося, що контрабандисти планували перенести через кордон 8 тисяч пачок сигарет, однак їм це не вдалося.

Ще два пакунки з сигаретами того дня виявили прикордонники відділу «Мамалига». Невідома особа намагалася подолати загороджувальний паркан, однак з появою охоронців кордону чоловік кинув куриво та втік.

 Пошукові заходи правопорушників тривають.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси