На Буковині контрабандисти втратили товару на 480 тисяч гривень

НАЗАД
20 липня 2019 10:58

Близько 11 тисяч пачок контрафактного тютюну минулої доби виявили прикордонники відділу «Селятин» Чернівецького загону.

Так, близько 20 години перевіряючи інформацію оперативних співробітників Західного регіонального управління щодо можливої протиправної діяльності на державному рубежі, прикордонники вийшли на групу пачкарів. За майже півтори тисячі метрів від кордону молодики впевнено крокували в його сторону. Контрабандні сигарети марки «Марбле» та «Ашіма» правопорушники переносили на спинах.

Позбутися свого товару чоловіки вирішили з появою прикордонників. Аби уникнути відповідальності за свої діяння, пачкарі залишили 16 ящиків цигарок та вдалися до втечі. Не зупинили «горе-бізнесменів» й попереджувальні постріли в повітря.

Пошук втікачів триває. Щодо відносно тютюнової продукції, то її надалі буде передано працівникам ДФС. Попередня вартість сигарет склала 320 тисяч гривень.

Варто зауважити, що це вже вдруге за добу посеред Карпат лунають попереджувальні постріли в повітря. Також учора, близько 16-ї години цього прикордонниками відділу цього ж відділу, реалізуючи інформацію з власних джерел, позбавили пачкарів більше 3 тисяч пачок сигарет марки «Марбле», які ті хотіли переправити через річку Сучаву, а надалі транспортувати їх до Румунії.

За попередньою оцінкою вартість втраченого тютюну становить 160 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси