Молодші інспектори прикордонної служби стріляють влучно

НАЗАД
28 лютого 2021 10:47

На базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби України ім. генерал-майора Ігоря Момота триває навчання молодших інспекторів прикордонної служби II категорії

Під час курсу з вогневої підготовки молодші інспектори відточують своє вміння вправно володіти стрілецькою зброєю. На теоретичних заняттях військовослужбовці докладно вивчили будову зброї, умови виконання вправ та заходи безпеки під час стрільб. Вже безпосередньо на військовому стрільбищі, під пильним керівництвом досвідчених викладачів прикордонники стріляли по мішенях з пістолета та автомата.

Фахівці Головного центру також навчають курсантів військовій тактиці. Способи дій військовослужбовців у бою, дії відділення в обороні та наступі, а також основи військової топографії – питання, які докладно розглядають прикордонники під час занять із загальної тактики.

Також охоронці кордону відпрацьовують порядок дій під час проведення пошуку диверсійних груп противника, набувають навичок прихованої комунікації та удосконалюють злагодженість під час прихованого пересування на різних типах місцевості.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси