(ВІДЕО) Мирон Маркевич завітав у гості до прикордонників Краматорського загону

НАЗАД
18 жовтня 2016 10:47

Учора до одного з прикордонних підрозділів Краматорського загону завітав Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич. В зону АТО він приїхав, аби підтримати «зелених беретів», які несуть службу на лінії розмежування.

Учора до одного з прикордонних підрозділів Краматорського загону завітав Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич. В зону АТО він приїхав, аби підтримати «зелених беретів», які несуть службу на лінії розмежування.

У ході зустрічі відомий тренер відповідав на запитання прикордонників, які в більшості стосувалися виступів Національної збірної України з футболу, та на згадку про свій візит  подарував футбольний м’яч з автографами відомих українських футболістів. Також військовослужбовці мали змогу отримати автографи та сфотографуватися з відомим футбольним фахівцем.

Наприкінці зустрічі Мирон Маркевич запросив всіх бажаючих відвідати  футбольний поєдинок між прикордонниками Краматорського загону та збірною батальйону МВС «Харків-2», який відбудеться сьогодні о 15 годині у м. Курахове на футбольному стадіоні мікрорайону «Південний».  

Варто зазначити, що в цій грі Мирон Богданович виступить як тренер команди прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси