Минулоріч у автохабі Одеси прикордонники майже 120 разів виявляли зброю, боєприпаси та наркотики

НАЗАД
04 сiчня 2022 12:17

Понад 130 тисяч вживаних автомобілів, що прибули з-за кордону, перевірили у 2021 році прикордонники Одеського загону.

В результаті, минулого року в таких автівках охоронці кордону спільно зі своїми чотирилапими помічниками виявили 23 одиниці зброї, понад 2500 набоїв та майже 1,5 кг наркотичних речовин.

Варто додати, що такі знахідки в автівках, що прибувають з-за кордону, жодним чином не впливають на «подальшу долю» транспортного засобу, а лише допомагають майбутньому власнику позбутися зайвих проблем. Адже в Україні за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами передбачена кримінальна відповідальність.

І вже з початком нового 2022 року прикордонники продовжують виявляти небезпечні знахідки в таких автівках. Зокрема минулої доби у пункті пропуску «Одеський морський торговельний порт» охоронці кордону знову виявили таку «передачку» з-за кордону.

Цього разу службовий пес виявив її під час огляду легковика «FIAT 500X», який прибув у контейнері в Україну зі США. В результаті, прикордонним нарядом у салоні автівки, а саме - під сидінням водія, знайдено магазин, споряджений набоями калібру 9 мм, та ще декілька набоїв окремо. Всього із автівки вилучено 39 боєприпасів до вогнепальної зброї різного калібру.

Виявлені набої встановленим порядком передано представникам митниці.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси