Минулої доби показники пропускних операцій на кордоні дещо знизились

НАЗАД
07 квiтня 2020 08:39

Учора, 6 квітня, на в’їзд в Україну оформлено 6,4 тисяч громадян України.

Крім того, минулої доби Україну залишили понад 4,5 тисячі осіб, з яких близько 2 тисяч – іноземці.

Відмітимо, що упродовж минулої доби також фіксувалося зниження пасажиропотоку у порівнянні з попереднім днем. Загалом прикордонники здійснили понад 12,2 тисячі пропускних операцій на в’їзд та виїзд з України.

Упродовж минулої доби без власного транспорту в Україну прибуло понад 3,3 тисячі осіб. Для їх перевезення залучалися транспортні засоби, надані місцевою владою та ДСНС. Сьогодні зранку в пунктах пропуску черг з подорожуючих власним транспортом та пішоходів не зафіксовано.

Учора прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я майже 7,7 тис. осіб, які прямували в Україну. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на Covid-19 не виявлено.

Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки. Крім того, у пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, виявлено порушника правил карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси