(ВІДЕО) Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив захисників Вітчизни

НАЗАД
17 жовтня 2019 13:11

Сьогодні, 17 жовтня, у МВС з нагоди Дня Захисника України відбулася церемонія нагородження правоохоронців, які гідно виконують свій професійний обов’язок і самовіддано служать Україні і українському народові.

Нагороди міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив поліцейським, гвардійцям, надзвичайникам, а також прикордонникам.

«Шановні солдати та офіцери, сьогодні маю честь від імені держави нагородити вас державними нагородами. Кожен з вас працює в дуже непростих умовах, працює в дуже агресивному середовищі. Кожен день нацгвардійці і прикордонники захищають нашу землю і наші кордони. Кожен день рятувальники і поліцейські рятують сотні життів громадян. Кожен день є місце для вашої професійної праці і вашого подвигу. Сьогодні тут найкращі солдати та офіцери. Я пишаюся тим, що українці мають довіру до вас до кожного. Мають довіру до поліції, гвардійців, рятувальників та прикордонників. Більше, ніж 50%. Це велика цифра. І це наша відповідальність, це ваша заслуга і підвести не можна»,  - сказав  глава МВС  

Серед десятків нагороджених міністр внутрішніх справ вручив нагороди і шістьом прикордонникам.

Орденом Данила Галицького нагороджено майора запасу Брошка Андрія.

Медаллю «За військову службу Україні» нагороджено полковника Віктора Григоренка. Такою ж медаллю нагороджено підполковника Руслана Греха, військовослужбовця Луганського прикордонного загону Східного регіонального управління .  Крім того, медаль «За військову службу Україні» вручено інспектору прикордонної служби Краматорського прикордонного загону прапорщику Богдану Салдугею.

Медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня нагороджено майора Артема Хіміча з Краматорського прикордонного загону Донецького-Луганського регіонального управління.

Медаль «Захиснику Вітчизни» вручено інспектору Краматорського прикордонного загону Донецько-Луганського регіонального управління прапорщику Олексію Мінічеву.

Усі нагороджені прикордонники під час несення служби з охорони державного кордону та відбиття збройної агресії Російської Федерації на українські кордони проявили себе мужніми та рішучими військовослужбовцями. Завдяки їх вмілим діям не допущено переміщення заборонених предметів, правопорушень на кордоні та збережено життя особового складу підрозділів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси