Ми боремось за рідних і Батьківщину - і переможемо!

НАЗАД
24 листопада 2022 16:19

Прикордонники Євген та Дмитро - бойові друзі, які майже десять років служать у Бердянському прикордонному загоні.

Євген вступив до лав прикордонного однострою ще у 2014 році,  Дмитро – приєднався згодом. Служба в одному підрозділі об’єднала хлопців і вони потоваришували.

Та доленосний ранок 24 лютого назавжди змінив звичний устрій  … Для виконання завдань по стримуванню ворога частина прикордонників вибули на передову. Євген з Дмитром та їх товариші по службі отримали бойове завдання відстежити дії ворога в акваторії Азовського моря.

Одного разу на світанку, відслідковуючи ворожу техніку та її пересування, двоє товаришів вистежили в лісосмузі 152 мм дивізійну самохідну гаубицю «Акація» з повним баком пального. Дочекавшись, коли звечоріє, прикордонники потайки пробралися та знешкодили смертоносну зброю, чим врятували не одне життя.

Зараз побратими продовжують виконувати бойові завдання на Запорізькому напрямку і твердо переконані, що невдовзі повернуться додому з Перемогою.

 «Коли твої рідні в небезпеці, відчуття страху немає, є почуття обов’язку та бажання врятувати, аби їм ніхто не нашкодив», -  каже Євген. –  «А ще, бажання викинути цю нечисть з території нашої прекрасної Батьківщини», - додає Дмитро.

Віримо! Так і буде!

Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси