Ліки на тілі чоловіка та 76500 доларів США виявили в КПВВ на лінії розмежування

НАЗАД
12 травня 2018 08:24

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками інших відомств зі складу Об'єднаних сил продовжують роботу з недопущення порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками інших відомств зі складу Об'єднаних сил продовжують роботу з недопущення порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування. Чергові спроби припинені вчора. Зокрема, виявлено медичні препарати та значна кількість коштів, які намагались переправисти на тимчасово окуповану територію.

Так, в КПВВ «Марїнка» близько 18.00 прикордонники Краматорського загону та представники фіскальної служби затримали автомобіль, яким спробували перевезти кошти в сумі 76,5 тисяч доларів США. Ховали їх за спинкою задніх сидінь під газовою установкою. Порушника разом з грошами передано співробітникам СБУ зі складу Об'єднаних сил для прийняття правового рішення.

Іншу спробу приховано перевезти товари викрили в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з представником ДФСУ. Під одягом громадянина України знайшли майже 285 упаковок різних лікарських засобів. Вони були примотані до тіла чоловіка. Їх вартість становить близько 25 тисяч гривень. Як пояснив чоловік, на підконтрольній російським найманцям території він хотів підзаробити продавши ліки, адже в так званій «ДНР» на медпрепарати значний дефіцит, вони набагато дорожчі і лікарський ринок монополізовано бойовиками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси