Лідери рейтингу проєкту НОКС очолили Ізмаїльський та Бердянський прикордонні загони

НАЗАД
01 серпня 2020 10:03

Колегія Державної прикордонної служби України підвела підсумки відбору кандидатів за проєктом «Нове обличчя керівного складу» (НОКС).

Нагадаємо, НОКС впроваджується за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції МОМ. Він дає можливість відкрито, без корупції, кумівства і домовленостей відбирати кандидатів на керівні посади. Призначення відбувається за рейтингом, який формується за зрозумілими об’єктивними показниками. 

Другий етап відбору кандидатів на посади начальників прикордонних загонів проходив з 14 по 16 липня. Участь у ньому взяли 16 офіцерів, які складали комплексний тест з прикордонної безпеки. Також оцінювалась фізпідготовка кандидатів, їх майстерність вправляння зі зброєю, знання ділової української мови та іноземних мов. Усі учасники відбору погодились на проходження поліграфологічних досліджень, а також проходили кваліфікаційну співбесіду.

На засіданні колегії Державної прикордонної служби України було прийняте рішення зарахувати до кадрового резерву для призначення на посади начальників загону офіцерів, які зайняли перші 10 позицій рейтингу. Лідерів одразу ж вивели з резерву та призначили на високі посади. Колегія ухвалила рішення щодо призначення полковника Віктора Луцкова, який був на першій позиції рейтингу, на посаду начальника Ізмаїльського прикордонного загону. А полковник Олег Чичановський з другої позиції у рейтингу потрапив на посаду начальника Бердянського загону. До цього Віктор Луцков очолював Головний центр управління службою, а Олег Чичановський був заступником начальника Херсонського загону. Колегія Держприкордонслужби також ухвалила рішення призначити першим заступником начальника Подільського прикордонного загону підполковника Вадима Богоноса. Він знаходився у кадровому резерві на відповідну посаду за підсумками одного з минули відборів за проєктом НОКС на посади начальників штабів органів охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси