Лауреатів конкурсу «Кордон без корупції очима дітей» нагороджено цінними подарунками

НАЗАД
07 грудня 2018 15:24

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України нагородили переможців творчого конкурсу «Кордон без корупції очима дітей».

Протягом жовтня-листопада діти до 16 років, які навчаються чи проживають у межах регіонів або районів розташування підрозділів Держприкордонслужби готували малюнки, на яких були зображені представники правоохоронних органів на кордоні, що активно протидіють корупції.

Мета заходу очевидна - підтримка системних дій органів державної влади, направлених на протидію корупції завдяки залучення персоналу відомства, членів їх сімей та дітей навчальних закладів прикордоння до формування позитивного сприяння антикорупційній діяльності Держприкордонслужби, а також виховання у дітей доброчесності і відповідальності.

Організаторами конкурсу виступили Адміністрація Держприкордонслужби спільно з Представництвом фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії, за партнерством ТОВ «Папірус Універсал».

Журі, до складу якого увійшли посадові особи Державної прикордонної служби України, у тому числі й з підрозділів запобігання та виявлення корупції, представники з громадських організацій та профспілки, розглянули понад 240 дитячих робіт.

Урочисте нагородження заохочувальними відзнаками 12 лауреатів відбулось у Києві та заплановано в регіональних управліннях, відповідно до місяця проживання переможців. Також дітлахи отримали календар з малюнками всіх лауреатів та прикордонний берет.

Крім того, за активну участь у конкурсі створення дитячих малюнків «Кордон без корупції очима дітей» та його організацію в дитячих освітніх закладах, особистий внесок у національно-патріотичне виховання молоді, старанність та ініціативу відзначили 14 учителів навчальних закладів та керівників художніх студій відомчими подяками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси