Курсантське наукове товариство презентувало свої досягнення

НАЗАД
27 листопада 2021 13:25

Наукова робота курсантів є окремим видом наукової та науково-технічної діяльності, яка проводиться в Національній академії Держприкордонслужби України під керівництвом викладачів кафедр.

Днями на різних кафедрах прикордонного вишу провели кілька конференцій військово-наукових товариств. Зокрема, на засіданні ради відділення військово-наукового товариства кафедри прикордонної служби курсанти презентували свої здобутки в різних напрямках та галузях наукових досліджень.

Було представлено наукові роботи, тези доповідей та навчальні фільми, один з яких озвучено англійською мовою. Також презентували сигналізаційний прилад для охорони локальних ділянок державного кордону, який за характеристиками значно перевищує свої аналоги. Крім того, учасників ознайомили із матеріальною базою для покращення проведення занять, зокрема – продемонстрували планшет висвітлення надводної обстановки.

Також вперше розроблена інтелектуальна гра у вигляді прикордонного квесту, яка враховує вирішення завдань з тематики, що вивчається на всіх курсах навчання.

За результатом засідань кращі роботи будуть подані для участі в конкурсах наукових робіт здобувачів вищої освіти Національної академії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси