Курсанти, які прибули на посилення кордону, допомогли затримати партію сигарет на Буковині

НАЗАД
31 липня 2019 13:01

На кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону позбавили контрабандистів ще одної партії сигарет.

Контрафактний товар сьогодні близько 6-ї ранку намагалися переправити невідомі особи на ділянці Путильського району. Володіючи випереджувальною інформацією, з метою перекриття додаткових ділянок кордону було залучено новоприбулий резерв прикордонного відомства – курсантів Національної академії.

З появою групи реагування пачкарі вдалися до втечі, залишивши 4 тисячі пачок сигарет.  Наразі тривають заходи з встановлення причетних до протиправної діяльності.

Також учора на ділянці сусіднього підрозділу відділення інспекторів «Фальків», неподалік українсько-румунського кордону, прикордонники виявили приховані 12 ящиків із тютюновими виробами. 

Крім того, на Закарпатті в ході реалізації інформації співробітників оперативних підрозділів Західного регіонального управління ДПСУ та за їх участі, на березі річки Тиса виявлено 2-х осіб. Невідомі при наближенні наряду втекли в Румунію. Під час спроби затримання здійснено попереджувальні постріли вгору. На місці військовослужбовці виявили близько 4 тисяч пачок сигарет. Тривають перевірочні заходи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси