Корабель морської охорони «Донбас» введено в кампанію на Азові після планового ремонту

НАЗАД
19 жовтня 2018 09:14

Корабель морської охорони «Донбас» Маріупольського загону морської охорони Держприкордонслужби повернувся в стрій для охорони державного кордону в акваторії Азовського моря після проведення планового ремонту.

Відновленням «охоронця» морських кордонів займався Азовський судноремонтний завод, який виборов тендерну перемогу на проведення ремонтних робіт корабля.

Розуміючи напруженість обстановки в Азовському морі, необхідність найшвидшого повернення «Донбасу» на службу, фахівці заводу в стислі терміни провели роботи з модернізації окремих систем та механізмів двигунів корабля, очищення та фарбування корпусу, обслуговування паливних, баластних цистерн тощо.

Упродовж ремонтних робіт екіпаж корабля пліч-о-пліч завзято працював разом із робітниками суднобудівного заводу, забезпечував живучість корабля.

На завершення докових робіт, після спуску корабля на воду, обов’язково проводяться ходові випробування. До них залучаються зокрема представники судноремонтного підприємства, які не просто звітують про виконання, а й особисто випробують якість своєї роботи.

Результатами роботи механізмів на ходах комісія залишилась задоволена. Командир корабля Морської охорони «Донбас» подякував персоналу Азовського судноремонтному заводу за якісну роботу, злагоджені дії, підтримку морських прикордонників та дотримання графіку робіт.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси