Контрабандистів-водолазів затримали та арештували на Закарпатті

НАЗАД
22 квiтня 2019 16:31

Як повідомлялося, у минулу суботу на Закарпатті у ході патрулювання українсько-румунської ділянки держрубежу прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали двох тютюнових контрабандистів.

Тоді під час затримання чоловіки були одягнені у мокрих гідрокостюмах, а на березі річки Тиса знайшли чотири пакунки з тютюновими виробами. Помітивши прикордонників правопорушники спробували втекти скориставшись допомогою двох своїх поплічників, які чекали на них у авто неподалік від кордону. Аби зупинити автомобіль, зловмисників, які до того ж намагались здійснити наїзд на прикордонника, охоронцям рубежу довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів. Крім того, особи, які намагались організувати втечу контрабандистам, ігноруючи законні вимоги прикордонного наряду про припинення правопорушення, висловлювали у бік прикордонників погрози фізичною розправою. Водієві авто суд призначив адміністративне стягнення у вигляді штрафу 2040 гривень, його пасажиру, який відмовлявся виконувати законні вимоги прикордонників - 1700 гривень штрафу.

Матеріали справи щодо двох «водолазів»  було скеровано до суду, який ухвалив рішення про призначення правопорушникам покарання у вигляді 10 діб арешту.

Ще одному «водолазу», який цими вихідними також намагався незаконно порушити кордон поблизу населеного пункту «Ділове», сьогодні Рахівський районний суд призначив адміністративне стягнення у вигляді трьох діб арешту.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси