Команди та вболівальники Ліги чемпіонів УЄФА повертаються додому

НАЗАД
27 травня 2018 11:00

Співробітники Держприкордонслужби загалом зустріли та оформили майже 25 тисяч вболівальники фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА, при цьому лише за останню добу – 15 тисяч осіб.

Співробітники Держприкордонслужби загалом зустріли та оформили майже 25 тисяч вболівальники фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА, при цьому лише за останню добу – 15 тисяч осіб.

Основний потік традиційно припадав на столичні аеропорти. Однак непоодиноке прибуття громадян також фіксувалися в аеропортах Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська й через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС. Кожному іноземцю прикордонники дарували флаєра англійською та іспанською мовами, із корисною інформацію на час перебування на території нашої країни.

Зауважимо, прикордонний контроль гостей свята здійснювався на пріоритетній основі, а під час пропускних операцій проводилися усі необхідні заходи для забезпечення безпеки громадян та зменшення часу на проходження прикордонних формальностей.

Зокрема до зустрічі іноземних вболівальників були підготовлені 26 повітряних, 51 автомобільних та 53 залізничних пунктів пропуску. Для забезпечення прикордонного контролю в основних пунктах пропуску одночасно було задіяно 800 прикордонників. Також близько 600 військовослужбовців - знаходились у резерві. Крім того, на чергуванні знаходились близько 100 інструкторів-прикордонників із службовими собаками, 15 з яких – у столичному аеропорту «Бориспіль».

Фінальний матч Ліги чемпіонів завершився і вболівальники обох команд з різними емоціями почали повертатися додому. На ранок 28 травня співробітники прикордонного відомства у пунктах пропуску загалом вже оформили  більше половини гостей спортивного свята.

Футбольні команди іспанського «Реал Мадриду» та англійського «Ліверпуля» через авіаційні пункти пропуску також вже залишили територію України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси