Команда Одеського загону морської охорони здобула перемогу в змаганнях з волейболу

НАЗАД
22 листопада 2018 16:27

Протягом трьох днів на полі спортивного комплексу «Динамо», що в Одесі, тривала запекла боротьба за кубок чемпіона з волейболу серед команд Державної прикордонної служби України.

Виборювати першість зійшлися 12 команд, які приїхали майже з усього державного кордону.

В результаті, у матчі за 3-є місце змагалися команди Ізмаїльського прикордонного загону та ОКПП «Київ». Вочевидь, охоронцям південних кордонів фортуна усміхалася тепліше і вони вибороли бронзу.

Під час фінальної гри у спортивному двобої зустрілися команди Білгород-Дністровського прикордонного загону та Одеського загону морської охорони.   Неабиякі емоції вирували як на майданчику, так і серед глядачів. В результаті запеклої боротьби команда Одеського загону морської охорони здобула перемогу, а прикордонники Білгород-Дністровського загону відповідно отримали «срібні» медалі.

«Кожна гра була цікавою та захоплюючою, а гравці до останнього м’яча змагалися за звання найкращих. Учасники змагань зробили все можливе, щоб показати свою майстерність в улюбленому виді спорту, де поєднується інтелект і талант, швидкість реакції і витримка, професіоналізм та спортивний дух», - підсумував змагання помічник Голови Державної прикордонної служби України – голова спортивного комітету Адміністрації Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

Серед почесних гостей чемпіонату були присутні заслужені майстри спорту та олімпійські чемпіони різних часів і видів спорту, такі як Яків Желєзняк, Олег Білоног, Микола Авілов, Олена Соколовська та інші.

Варто зазначити, що започатковані з моменту створення прикордонного відомства України змагання з волейболу користуються особливою популярністю серед прикордонників. Адже завдяки ним учасники змагань мають можливість підтримати власну фізичну форму, відточують вміння працювати в команді та гартують дух прикордонного братерства. Разом з тим, це чудова нагода зустрітися і поспілкуватися з добрими знайомими та колегами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси