Кінологія – справа усього життя

НАЗАД
02 березня 2021 13:44

Кінолог – це не просто професія. Кінологами не народжуються, ними стають за покликом серця.

Саме так, за покликом серця прикордонниця Оксана Бойко обрала для себе важку і водночас улюблену справу свого життя – кінологію.

«Стати кінологом було моєю мрією ще з дитинства. Мій батько теж був кінологом – прикордонником і я завжди хотіла бути, як він. А ще я з дитинства займалася кінним спортом, що стало мені у нагоді, адже психологія коней наближена до собак. Згодом мені випала нагода працювати у розпліднику німецьких вівчарок, де я і спробувала себе вперше у ролі кінолога» - розповіла Оксана.

Дівчина обрала собі у напарники надійного чотирилапого помічника Тайсона, породи німецька вівчарка. У Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби вони проходять курс підготовки за напрямом «спеціальні собаки». Тайсон навчається шукати зброю та вибухівку.

«Тайсон дуже трудолюбивий. Він швидко навчається і завжди охоче йде на заняття. Для мене він не лише вірний друг, а й надійний захисник» - каже прикордонниця.

Попереду у Оксани та Тайсона ще кілька місяців навчання, але можна з упевненістю сказати, що для них вони промайнуть швидко та легко, адже улюблена справа приносить обом задоволення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси