Керівний склад Морської охорони та авіації відомства збирався в Адміністрації Держприкордонслужби

НАЗАД
21 сiчня 2020 11:45

Минулого тижня в Адміністрації Держприкордонслужби проходив навчально-методичний збір з керівним складом Морської охорони та авіації відомства.

До заходу залучалося керівництво Регіонального управління та навчального центру Морської охорони, командири загонів морської охорони і окремих авіаційних ескадрилей.

Під час збору присутні проаналізували результати застосування Морської охорони і авіації Державної прикордонної служби України в охороні державного кордону, внутрішніх вод, територіального моря, суверенних прав України в її прилеглій та виключній (морській) економічній зонах.

Окрема увага приділялась особливостям застосування сил і засобів Морської охорони у взаємодії з авіацією Держприкордонслужби у морському регіоні України, а також порядку документування порушень законодавства про виключну (морську) економічну зону України.

Крім того обговорювалися питання, що стосувалися перспектив розвитку Морської охорони та авіації Державної прикордонної служби України, підвищення ефективності управління їх силами і засобами у 2020 році та перенавчання авіаційного персоналу на вертольоти Airbus Helicopter Н125, що були отримані в рамках міжурядової угоди України і Франції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси