КУРЦІ «ПОЗА ЗАГРОЗОЮ». Ще понад 7 тисяч пачок контрабандних сигарет не потраплять споживачеві

НАЗАД
25 березня 2020 10:09

Дві спроби тютюнової контрабанди на українсько-румунській ділянці кордону припинили прикордонники Мукачівського загону спільно зі співробітниками оперативно-розшукового відділу вчора увечері.

Перша група невідомих намагалась перемістити до Румунії 6 тисяч пачок тютюнових виробів. Спритників з 12 пакунками прикордонники виявили в ході реалізації оперативної інформації на ділянці відділення інспекторів прикордонної служби «Ракош». При спробі затримання контрабандисти покидали свої ноші та, скориставшись значним віддаленням від наряду, вдалися до втечі.

Ще одну спробу незаконного переміщення контрабандного тютюну припинили учора військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Великий Бичків».  Перевіряючи інформацію про ймовірну протиправну діяльність, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону,  прикордонний наряд виявив поблизу держрубежу двох невідомих осіб з пакунками на плечах. Невідомі планували порушити кордон та перемістити до сусідньої країни 1200 пачок сигарет, проте злякано накивали п’ятами, почувши попереджувальні постріли прикордонників.

Заходи щодо встановлення кола осіб причетних до незаконних оборудок на кордоні тривають. Виявлений тютюн доставили до прикордонних підрозділів та згодом передадуть співробітникам ДФС.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси