«Invictus Games-2018». Українська збірна вирушила до Сіднея

НАЗАД
17 жовтня 2018 09:06

Учора вночі зі столичного аеропорту «Київ» збірна України «Ігор Нескорених» вирушила до Сіднея для участі у міжнародних змаганнях.

У цьому році в «Invictus Games», змаганнях для поранених і травмованих під час бойових дій воїнів, візьмуть участь спортсмени з 18 країн. За першість вони боротимуться у 6 дисциплінах: плавання, легка атлетика, пауерліфтинг, веслування, велоспорт.

Україну представлятимуть 15 учасників, серед яких одна жінка. Це чинні та демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардійці, співробітники Нацполіції, добровольці, ветеран Служби безпеки та один прикордонник – підполковник Віктор Шинкарук, який у 2014 році був поранений на Луганщині. Спеціалізується Віктор у бігу на 400 метрів та плаванні на 50 метрів стилем «Кріль».

Як зазначив, капітан збірної України Сергій Ільницький, загалом команда підготовлена на  найвищому рівні, моральний дух на досить високому рівні. Всі учасники налаштовані дуже серйозно і вірять у перемогу.

Змагання в Сіднеї стануть вже другими «Invictus Games», в яких візьме участь Україна. Минулого року 15 українських ветеранів змагались на своїх перших Іграх в Торонто, де завоювали 14 медалей в шести видах спорту, 8 з яких - золоті.

Ми щиро бажаємо всім нашим учасникам позитивних вражень та яскравих перемог!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси