Хабарі у розмірі 300 доларів США та понад 2 тисячі гривень зафіксовано в пункті пропуску та у КПВВ

НАЗАД
09 квiтня 2018 10:53

Чергові спроби втягнути в протиправну діяльність співробітників прикордонного відомства зафіксовано у пункті пропуску та в КПВВ.

Чергові спроби втягнути в протиправну діяльність співробітників прикордонного відомства зафіксовано у пункті пропуску та в КПВВ.

Сьогодні вночі в міжнародному пункті пропуску «Чорноморський морський торговельний порт» громадянин Грузії запропонував прикордонникам Одеського загону хабар у розмірі 300 доларів США та 1,5 тисяч гривень. Таким чином іноземець, якому заборонено в’їзд в Україну,  мав намір позитивно вирішити питання з правоохоронцями, стосовно його пропуску через державний кордон.

Крім того, сьогодні вранці в КПВВ «Станиця Луганська» та «Майорське» також було зафіксовано три випадки пропонування неправомірної грошової винагороди, загальною сумою 700 гривень, співробітникам прикордонного відомства для безперешкодного перетину лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Стосовно всіх правопорушників до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Державна прикордонна служба ще раз звертається до громадян  не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси