Хабарі не пропонуйте! Ні в столичному аеропорту, ні на лінії розмежування прикордонників підкупити не змогли

НАЗАД
04 червня 2019 09:41

Виконуючи завдання з охорони державного кордону, прикордонники продовжують проводити заходи з викриття та запобігання корупційних проявів.

Учора у міжнародному аеропорту «Київ» спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів УВВБ «Центр» Держприкордонслужби України, слідчих відділення поліції Солом'янського УП ГУНП в місті Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури, в ході реалізації матеріалів кримінального провадження  за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», затримано громадянина Іраку в порядку ст. 208 КПК України.

Іноземець 1974 року народження намагався підкупити прикордонника та запропонував 400 доларів США, аби йому посприяли в безперешкодному перетині державного кордону. Напередодні іноземцю було відмовлено в пропуску в Україну в пункті пропуску «Жуляни».  Зараз тривають невідкладні слідчі дії.

А в КПВВ «Мар’їнка», наш співвітчизник, який їхав на в’їзд з непідконтрольної території України, під час здійснення перевірки документів та його оформлення запропонував неправомірну вигоду в розмірі 2 тисяч рублів РФ інспектору прикордонної служби. Він хотів, аби йому посприяли у перетині лінії розмежування без пропуску фізичної особи. Проте на незаконні дії прикордонники не погодились, а співробітники внутрішньої та власної безпеки ДПСУ оформили факт правопорушення встановленим порядком та проінформували органи Національної поліції. Правопорушника передано до Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси