Грузин та українець намагалися перетнути державний кордон України з порушеннями

НАЗАД
03 лютого 2018 13:44

Сьогодні на ділянці відділу «Дергачі» за попередньою інформацією оперативних підрозділів, прикордонники Харківського загону виявили та затримали чоловіка без документів, зі слів громадянин Грузії.

Сьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Дергачі» на напрямку населених пунктів Козача Лопань (Україна) - Журавлівка (РФ) за попередньою інформацією оперативних підрозділів, прикордонники Харківського загону виявили та затримали чоловіка без документів, зі слів громадянин Грузії 1962 року народження.

Порушник намагався перетнути державний кордон України поза пунктом пропуску у зв’язку з можливою причетністю до вчинення кримінального злочину на території України, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій».

Після складання всіх необхідних адміністративних документів мандрівника передано компетентним органам. Його подальшу долю вирішить суд. Тривають фільтраційні заходи.

Також учора, в міждержавному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рижівка» прикордонники Сумського загону попередили спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Так, до пункту пропуску «Рижівка» в пішому порядку прибув наш співвітчизник, який мав намір потрапити на територію Російської Федерації. Однак прикордонникам довелося затримати чоловіка, адже він не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі особу правопорушника встановлено. Також охоронці кордону з’ясували, що останній неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За порушення режиму у пунктах пропуску через державний кордон України та за спробу незаконного перетинання державного кордону України на 55-річного громадянина складені адміністративні матеріали за статтями 202
та 204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси