Громадянина Індії на гумовому човні посеред Дунаю виявили прикордонники Ізмаїльського загону

НАЗАД
03 вересня 2017 14:22

Учора в районі 41 км річки Дунай, на відстані близько 100 м від українського берега, прикордонники виявили одномісний гумовий човен з однією людиною на борту, який рухався вниз за течією у напрямку румунського берега.

Учора в районі 41 км річки Дунай, на відстані близько 100 м від українського берега,  прикордонники виявили одномісний гумовий човен з однією людиною на борту, який рухався вниз за течією у напрямку румунського берега.

Дільничний інспектор прикордонної служби одразу ж сповістив про це прикордонний підрозділ і вже за п’ять хвилин катер морської охорони рухався на пошуки порушника. Однак наздогнати вправного гребця не вдалося. Прикордонники зафіксували, що гумовий човен пристав до Румунського берега та одразу ж поінформували про це своїх румунських колег.

Невдовзі прикордонна поліція Румунії затримала чоловіка, який плив на вказаному човні. Ним виявився юнак східної зовнішності, на вигляд 17-18 років, без документів. При собі мав гаманець з грошима (попередньо Індійська рупія) та пластикову банківську картку.

Ізмаїльський прикордонний загін ініціював проведення прикордонно-представницької зустрічі з румунською Стороною з метою спільного розслідування за даним фактом. У ході зустрічі стало відомо, що затриманий є громадянином Індії, 2001 року народження. Він розповів, що 1 вересня вибув з Туреччини на одному з суден, назву якого сказати не зміг. Він мав на меті нелегально потрапити до Сербії, а потім до Німеччини, за що заплатив організаторам переправлення 400$ США. Коли корабель зайшов до Дунаю горе-мандрівник пересів на гумовий човен та дістався Румунського берега.

Подальша перевірка триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси