Громадянин Німеччини намагався переправити до Угорщини 2,7 кг наркотиків

НАЗАД
02 грудня 2019 12:40

Спробі незаконного переміщення через українсько-угорський кордон наркотичної речовини завадили прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітниками СБУ та митниками.

Виявити наркотичну речовину в пункті пропуску «Лужанка» допомогла службова собака прикордонників, яка безпомилково вказала на сховок з «травичкою».

Перетнути кордон на виїзд з України з прихованими наркотиками намагався 34-річний громадянин Німеччини. Реалізовуючи інформацію про ймовірну спробу переміщення наркотичної сировини, що надійшла від оперативників Західного регіонального управління Держприкордонлужби, прикордонники спільно з митниками поглиблено оглянули автомобіль "Шкода" іноземця. У ході огляду спрацювала службова  собака. З’ясувалось, що у бампері авто німецької реєстрації знаходяться пакунки з 2,7 кілограмами канабісу.

Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів» направлено повідомлення до компетентних правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси