Головний експертно-криміналістичний центр Держприкордонслужби отримав оновлений сертифікат визнання вимірювальних можливостей

НАЗАД
13 березня 2019 15:16

Головний експертно-криміналістичний центр Держприкордонслужби отримав оновлений сертифікат визнання вимірювальних можливостей, чинний на період до березня 2021 року.

Документ надано Державним підприємством «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» (ДП «Укрметртестстандарт») за результатами проведення відповідного оцінювання.

Наявність даного сертифікату є документальним підтвердженням визнання вимірювальних можливостей відділу технічної експертизи документів.

Таким чином, Головний експертно-криміналістичний центр у черговий раз підтвердив технічну компетентність у виконанні вимірювань під час проведення судових експертиз та експертних досліджень документів.

Варто зазначити, що протягом минулого року експертами відділу технічної експертизи документів виконано 215 ухвал суду, постанов слідчих та інших запитів на проведення експертиз документів, у тому числі  у рамках 121 кримінального провадження та 94 - за запитами юридичних та фізичних осіб.

Експертами досліджено понад 430 обєктів, що цікавили слідство, серед яких бланки паспортних документів, печатки та штампи компетентних органів, у тому числі консульських установ України за кордоном.

Окрім цього, на теперишній час триває робота щодо проведення відповідного оцінювання територіальних експертних підрозділів центру, розгорнутих минулого року у м.Одеса та м.Львів, у рамках реалізації Стратегії розвитку Державної прикордонної служби (схваленої розпорядженням КМУ від 23.11.2015 № 1189-р).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси