Голова Держприкордонслужби відвідав експозицію, представлену «Лігою оборонних підприємств України»

НАЗАД
16 липня 2019 17:27

Голові прикордонного відомства було презентовано широкий спектр продукції приватних вітчизняних зброярів.

Сьогодні, 16 липня на запрошення Громадської спілки «Ліга оборонних підприємств України», Голова Державної Прикордонної служби України полковник Сергій Дейнеко відвідав виставку-презентацію продукції підприємств – учасників громадського об’єднання, розгорнуту на базі ПрАТ «НВО «Практика».

На виставці Голова правління Ліги Олег Висоцький та виконавчий директор громадської спілки Олег Брюшковський, разом з представниками підприємств ознайомили очільника Держприкордонслужби зі зразками продукції, представленої приватними підприємствами – учасниками Ліги.

Голові прикордонного відомства було презентовано широкий спектр продукції приватних вітчизняних зброярів.

Програмний комплекс захищених мобільних переговорів «Secure Phone», радіостанції, ретранслятори, тактичну гарнітуру, патрульний радіолокатор «Барсук», радіолокатор «Лис», мобільний комплекс боротьби з БПЛА «Полонез» та радіоелектронну рушницю для протидії БПЛА, прилади нічного бачення, шоломи, балістичні маски, системи управління тактичної ланки, тренажери-симулятори, системи радіаційного контролю, засоби для хімічного та біологічного захисту, системи кондиціювання та обігріву для бронетехніки, польових таборів та шпиталів, роботизовані комплекси «Ласка» і «Скорпіон», дизельні генератори спеціального призначення, засоби індивідуального бронезахисту та інше спорядження – все це та багато іншої з тієї продукції, яка виробляється підприємствами – учасниками Ліги оглянув Сергій Дейнеко.

Також Голова служби мав нагоду ознайомитися з виробничими потужностями та лінійкою бронетехніки, яка виробляється на ПрАТ «НВО «Практика»: спеціалізованими броньованими автомобілями сімейства «Козак», бронетранспортерами «ОТАМАН», модернізованими БТР-60 та БМП-1, броньованими вантажівками тощо.

«Українські прикордонники зацікавлені в тому, аби на озброєння та оснащення служби надходили сучасні, високотехнологічні і надійні вироби, створені зусиллями вітчизняних зброярів» - сказав Сергій Дейнеко.

Він також наголосив, що готовий до прозорої і чесної співпраці з підприємствами української «оборонки», основою для якої буде відсутність будь-якої корупційної складової.

У свою чергу, член правління Ліги Лариса Татарінцева висловила сподівання на подальшу тісну співпрацю і побажала усім українським прикордонникам боронити рідну землю і завжди повертатися додому живими.

Зауважимо, що Громадська спілка «Ліга оборонних підприємств України» є невід’ємною складовою оборонно-промислового комплексу України. На сьогоднішній день до її складу входять понад 50 провідних вітчизняних приватних компаній – виробників оборонної продукції за різними напрямами. Серед основних завдань спілки є й участь членів Ліги в ефективному та якісному переозброєнні українських військових підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси