Голова Держприкордонслужби відмітив, що прикордонники готові до третьої хвилі повернення українців

НАЗАД
02 квiтня 2020 13:38

В інтерв’ю інформагентству РБК-Україна Сергій Дейнеко прокоментував наскільки Держприкордонслужба готова до третьої хвилі повернення українців.

Очільник Держприкордонслужби відповів, що відомство впорається з пасажиропотоком.

«Ми до цього готові, для нас це не нове. Цей елемент обстановки ми давно передбачили», - сказав Сергій Дейнеко.

Він додав свою пропозицію боротьби з безробіттям: «Я можу працевлаштувати 10 тисяч осіб, будь ласка, нехай повертаються. Думаю, що грамотно відпрацюють наші воєнкоми і ми поповнимо свої ряди, свої ряди поповнить і Міністерство оборони, у них теж «некомплект». Тому ми ласкаво просимо всіх!», - сказав Сергій Дейнеко.

У цьому ж інтерв’ю Голова Держприкордонслужби зауважив, що «некомплект» особового складу становить 23-24%, а через карантин відтерміновується весняний призов на строкову службу.

«Ми запланували навесні призвати близько 1300 осіб. При цьому з 2008 по 2016 рік у нас не було взагалі строковиків, ми стали першим військовим формуванням, яке перейшло на комплектування військовослужбовцями за контрактом. Але з початком російської агресії в 2014 році і звільненням мобілізованих, оголилися багато штатних посад і довелося повернутися до добору за рахунок «строковиків», - розповів Сергій Дейнеко.

Більш детально читайте в інтерв’ю за посиланням:   https://www.rbc.ua/ukr/news/sergey-deyneko-nashi-lyudi-poymut-opasnosti-1585771926.html

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси