Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал в ході робочої поїздки відвідав Луганський прикордонний загін

НАЗАД
23 вересня 2017 10:00

У ході робочої поїздки Голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал відвідав Луганський прикордонний загін. До відповідальності прикордонного загону належить ділянка кордону з РФ та значна частина лінії розмежування.

У ході робочої поїздки Голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал відвідав Луганський прикордонний загін.

До відповідальності прикордонного загону належить ділянка кордону з РФ та значна частина лінії розмежування. Тож робочий візит керівника Держприкордонслужби в першу чергу стосувався роботи КПВВ «Станиця Луганська», його функціонування, виконання обов'язків військовослужбовцями по лінії зіткнення, які  щоденно виконують бойові завдання.

На ділянці відповідальності прикордонного загону є єдиний КПВВ, відмінність якого від інших в тому, що тут перетинають лінію розмежування лише в пішому порядку, що в свою чергу доставляє громадянам певні  незручності. Тут було проведено зустріч з представниками райадміністрацій щодо перспективи розвитку інфраструктури контрольного пункту.

Також очільник прикордонної служби відвідав пункт пропуску «Мілове», де вивчив проблемні питання оперативно-службової діяльності прикордонників через незвичайне проходження лінії кордону з РФ в населеному пункті.

Відвідавши нефункціонуючий КПВВ «Золоте», Петро Цигикал обговорив з представниками місцевої влади питання щодо поновлення роботи контрольного пункту та перевірив умови несення служби прикордонників на цьому небезпечному напрямку.

Голова відомства нагадав, що служба на лінії зіткнення  є відповідальною і важливою, а прикордонники Луганського загону не раз підтверджували свою відданість присязі.

Також під час візиту Петро Цигикал вручив 11 відомчих та державних відзнак військовослужбовцям Луганського прикордонного загону серед яких – 5 медалей «За участь в антитерористичній операції».  

Нагадаємо, що під час своєї робочої поїздки в район проведення АТО Голова Держприкордонслужби анонсував створення регіонального управління в м. Краматорськ та Лисичанського прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси