(ВІДЕО) Голова Державної прикордонної служби вакцинувався від COVID-19 разом з іншими прикордонниками

НАЗАД
03 березня 2021 12:14

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко вакцинувався від коронавірусної інфекції COVID-19.

Щеплення пройшло під час робочої поїздки в район операції Об’єднаних сил в 59-му військовому мобільному госпіталі в м. Сєверодонецьк препаратом Covishield (Oxford/AstraZeneca) індійського виробництва.

Власним прикладом керівник прикордонного відомства показав необхідність вакцинації, яка допоможе долати пандемію.

«Хочу, щоб підлеглі розуміли, що я буду першим серед прикордонників», - сказав Сергій Дейнеко.

Він закликав підлеглих не боятися процедури і робити щеплення від небезпечної хвороби.

«Коли є сумніви, коли є вагання – командир має бути першим. Впевнений, що решта прикордонників побачать, що в цьому немає нічого страшного і краще вакцинуватися», - додав очільник відомства.

Він відмітив, що особисто ще не перехворів на ковід і тому для нього і тих хто ще також не хворів це вихід – отримати вакцину і не захворіти.

Варто відмітити, що серед персоналу Держприкордонслужби загалом зафіксовано майже 4700 випадків захворювання на COVID-19. Наразі на лікуванні ще перебувають 269 осіб. На жаль хвороба забрала життя у 10 працівників відомства.

Разом з Головою ДПСУ вакцинацію також пройшли і військовослужбовці Луганського прикордонного загону, зокрема, командир частини Юрій Петрів та семеро військовослужбовців за контрактом, серед яких дві жінки.

Перед щепленням всі дали згоду на вакцинацію, їм провели необхідний огляд – була виміряна температура, тиск та сатурація. По завершенню процедури всі почувалися добре, як і до щеплення. Всі прикордонники зауважили - процедура безболісна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси