Фахівці Головного Експертно-криміналістичного центру вивчали досвід проектів державного значення, пов’язаних з розробкою та реалізацією ID документів у світі

НАЗАД
16 сiчня 2019 13:01

Під час засідання були обговорені питання перспектив розвитку сучасного обладнання та матеріалів для виготовлення і персоналізації захищених документів компанії «Muhlbauer», впровадження новітніх комплексних ІТ-рішень біометричних технологій тощо.

15 січня 2019 року, на запрошення керівництва Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, фахівці Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби мали нагоду взяти участь у засіданні круглого столу «Порядок та стан виготовлення ID документів у світі та питання їх експертного дослідження», який було організовано та проведено за ініціативи представника проектів державного значення в країнах Прибалтики та СНД, пов’язаних з розробкою та реалізацією ID документів у світі.

До участі у заході також були запрошені провідні фахівці Національної академії Міністерства внутрішніх справ, Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, Департаменту податкових та митних експертиз Державної фіскальної служби та ін.

Під час засідання круглого столу були обговорені питання перспектив розвитку сучасного обладнання та матеріалів для виготовлення і персоналізації захищених документів компанії «Muhlbauer», впровадження новітніх комплексних ІТ-рішень біометричних технологій, їх контролю та захисту від підробки.

За підсумками проведеного заходу представником компанії «Muhlbauer» було відмічено важливість підтримання зворотного зв’язку між виробниками документів та експертними установами з метою своєчасного реагування на нові способи підробки шляхом спільної розробки та впровадження адекватних  технологій захисту. Крім того, висловлено побажання та готовність у розвитку співпраці в сфері безпеки документів з експертною установою прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси