Експерти з Німеччини у «Борисполі» провели навчальний тренінг з питань ідентифікації особи

НАЗАД
19 жовтня 2018 12:03

В рамках співробітництва Державної прикордонної служби України та Федеральної поліції Німеччини на базі відділу прикордонної служби «Бориспіль» пройшов навчальний тренінг з питань ідентифікації особи.

Навчання відбулися за участі експертів Німеччини, Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби, персоналу Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», зокрема офіцерів підрозділів охорони кордону (відділів прикордонної служби), мультиплікаторів, спеціалістів з поглибленої перевірки документів, експертів та інспекторського складу, який безпосередньо виконує завдання з перевірки документів.

Метою навчань, під час яких іноземні та українські спеціалісти обмінюються практичним досвідом, є підвищення професійної майстерності у проведенні ідентифікації та виявленні осіб, котрі намагаються незаконно перетнути державний кордон України з використанням підроблених паспортних документів, або за чужими документами.

Варто зазначити, що отримані на тренінгу знання допоможуть в подальшому підвищити якість здійснення прикордонного контролю безпосередньо під час перевірки документів та запобігти незаконному перетину кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси