Двох розшукуваних осіб та одну автівку прикордонники затримали на кордоні з РФ

НАЗАД
14 вересня 2019 11:41

Учора прикордонники Харківського Сумського та Луганського загонів виявили двох осіб та авто, які перебували у розшуку.

У пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, правоохоронці затримали громадянина України 1984 року народження. Він перебував у розшуку за підозрою у скоєнні злочину, відповідальність за який передбачена ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

А в пункті пропуску «Бачівськ», що на Сумщині, охоронці державних рубежів виявили 44-річну громадянку України. Вона розшукувалася правоохоронними органами за підозрою у скоєнні злочинів, відповідальність за які передбачена ст. 149 «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини», ст.27 «Види співучасників», ст.154 «Примушення до вступу в статевий зв'язок» Кримінального кодексу України.

Крім того, на Луганщині, в пункті пропуску «Мілове», прикордонники виявили автомобіль марки «Тойота». Транспортний засіб знаходиться в міжнародному розшуку як викрадений. Про виявлення автівки правоохоронці повідомили Укрбюро Інтерполу.

Наразі для прийняття подальшого правового рішення особи та транспортний засіб передані співробітникам компетентних правоохоронних органів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси