Двох порушників кордону та браконьєра з чималим уловом затримали на Одещині

НАЗАД
10 лютого 2021 16:14

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох іноземців, що порушили державний кордон та браконьєра з уловом на понад 40 тис. грн.

Патрулюючи ділянку кордону поблизу села Градениці Біляївського району наряд затримав двох іноземців. Як з’ясувалося, громадяни Молдови щойно перетнули державний кордон на вхід в Україну, вони планували порибалити, тому прихопили з собою знаряддя лову та… документи. За порушення державного кодону на обох громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення та заборонено в’їзд на територію України терміном на 5 років.

За кілька годин потому, під час реалізації оперативної інформації, прикордонний наряд затримав громадянина України, який на маломірному плавзасобі здійснював незаконний вилов риби в акваторії Дністровського лиману. У човні прикордонники виявили 250 кілограмів улову, попередня сума оцінки завданих збитків державі сягає понад 40 000 грн. Браконьєра притягнуто до адмінвідповідальності за порушення прикордонного режиму, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст.249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси