Двох нечистих на руку прикордонників викрили співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби

НАЗАД
15 грудня 2016 12:07

Черговим результатом копіткої роботи офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби стало виявлення двох нечистих на руку прикордонників.

Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу. В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства у взаємодії з іншими правоохоронними органами.Наразі в рамках цих заходів триває антикорупційна акція «Доброчесність».

Черговим результатом копіткої роботи офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби стало виявлення двох нечистих на руку прикордонників.

Так, учора на Львівщині співробітники ВВБ прикордонного відомства викрили офіцера Кінологічного навчального центру за корупційні дії. Він планував отримати неправомірну винагороду за сприяння успішному складанню іспитів військовослужбовцями. Встановлено, що у такий спосіб він хотів збагатитися майже на 4,5 тисячі гривень. По даному факту поінформовано військову прокуратуру Львівського гарнізону та інші правоохоронні органи.

Крім того, учора на Закарпатті під час відпрацювання інформації щодо ймовірного зловживання службовим становищем викрито корупційні дії ще одного з прикордонників. За інформацією відділення внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, один з військовослужбовців Мукачівського загону впродовж певного часу займався протиправною діяльністю на кордоні, зокрема, сприяв у незаконному переміщенні через кордон тютюнових виробів. Результатом реалізації інформації стало затримання 21-річного співробітника відділу «Лужанка» на гарячому. Він саме збирався покинути місце несення служби, аби дати змогу тютюновим контрабандистам незаконно переправити через кордон сигарети. За даним фактом призначено службове розслідування та направлено повідомлення у військову прокуратуру Ужгородського гарнізону.

Наголосимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві залишається незмінним.  Також Держприкордонслужба звертається до усіх громадян, не пропонувати кошти посадовим особами прикордонного відомства за прийняття неправомірних рішень, а у разі вимагання від вас хабара негайно повідомляйте на телефон гарячої лінії служби «Довіра» за номером (044) 527-63-63. Тільки спільними зусиллями вдасться подолати таке ганебне явище як корупція.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси