Двох корумпованих прикордонників виявили та затримали на Буковині

НАЗАД
19 березня 2021 07:38

Одразу двоє інспекторів прикордонної служби вирішили отримати неправомірну вигоду за сприяння у організації незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон України

Вони вимагали у місцевого жителя Чернівецької області грошову винагороду у розмірі 1300 євро. Половину суми громадянин мав перерахувати на банківський рахунок одного з військовослужбовців, іншу частину суми спритники забажали отримати готівкою.

Однак незаконна оборудка пішла не за сценарієм.

Так, вчора у Чернівцях спільна міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби по Чернівецькому загону ГВВВБ «Захід», співробітників 7 відділу 6 управління ГУ ВКР ДКР СБ України та слідчих ДБР, під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримала інспекторів прикордонної служби під час готівкової «транзакції».

Зазначимо, що викриття та затримання хабарників у погонах стало можливим завдяки сприянню керівництва Чернівецького прикордонного загону, у результаті реалізації матеріалів кримінального провадження за ч.1 ст. 204, ч.1 ст. 364, ч.3 ст 368 та ч.3 ст. 369 КК України.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси