Двох контрабандистів з сигаретами прикордонники затримали біля річки Західний Буг

НАЗАД
01 вересня 2020 12:29

Системна протидія прикордонників Західного управління ДПСУ незаконному переміщенню сигарет через державний кордон триває.

Особливо «гаряче» протистояння відбувається на українсько-румунському кордоні, де майже щоденно прикордонники Мукачівського загону припиняють по декілька спроб тютюнової контрабанди. Лише протягом минулої доби вони зірвали три незаконних оборудки та вилучили майже 34 тисячі пачок сигарет (68 ящиків).

Проте на кордонах з іншими країнами ЄС «тютюнові ділки» також бажають легкої наживи. Так, чергову спробу незаконного переміщення сигарет сьогодні на світанку вдалося припинити прикордонникам відділу «Рівне» Луцького загону.

Завдяки здобутій оперативній інформації, охоронцям кордону в Любомльському районі вдалося виявити і затримати двох чоловіків, які прямували до Польщі поза пунктами пропуску та несли пакунки з сигаретами. Як було встановлено, переправити 4900 пачок сигарет (майже 10 ящиків) чоловіки планували через річку Західний Буг, адже один із них був вдягнений у водолазний костюм.  

Правопорушників та тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. На громадян складені документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. Сигарети передані співробітникам Волинської митниці.

Нагадаємо, що днями прикордонники відділу «Світязь» Луцького загону здійснили затримання двох контрабандистів біля с. Мельники, що неподалік українсько-білоруського кордону. У нічних сутінках чоловіки перетягували через кордон  пакунки з 9 тисячами сигарет виробництва РБ.

  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси