Двох громадян Польщі, шістьох громадян Індії та буковинця затримали біля кордону з Румунією

НАЗАД
11 червня 2019 11:04

Впродовж доби на Буковині прикордонники Чернівецького загону у трьох випадках виявили дев'ятьох порушників, восьмеро з яких іноземці.

Так, учора близько обіду прикордонним нарядом відділу «Селятин» затримано двох іноземців – чоловіка та жінку. Зі слів затриманих стало відомо, що вони є громадянами Республіки Польща. Вони пред’явили закордонні паспорти. Також іноземці повідомили, що є туристами й подорожують Румунією, а на територію України потрапили випадково, у зв’язку із втратою орієнтування. На даний час в рамках реадмісії горе-туристів передано представникам прикордонної поліції Румунії.

Окрім поляків, на ділянці цього ж відділу прикордонники затримали ще й одного буковинця. Повертаючись додому чоловік вирішив у незаконний спосіб, поза пунктом пропуску, перетнути кордон з Румунією. За незаконне перетинання державного кордону на правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення. Подальшу долю подорожувальника вирішуватиме суд.

Ще одну «туристичну» групу затримали згодом прикордонники відділу «Красноїльськ». Отримавши інформацію від місцевих жителів, група реагування відділення інспекторів прикордонної служби «Фальків» на одній із доріг, в межах прикордонної смуги, виявила шістьох іноземців, які прямували в бік кордону. Ними виявилися громадяни Індії. При собі чоловіки мали студентські квитки одного із навчальних закладів міста Чернівці. Що робили студенти-іноземці вночі посеред лісу біля кордону, наразі з’ясовується.

Варто зазначити, що на цьому напрямку прикордонники неодноразово затримували іноземців, які намагалися у незаконний спосіб потрапити до Румунії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси