Двох українців на автомобілях з невідповідними номерами кузовів зупинили у пункті пропуску та КПВВ

НАЗАД
14 серпня 2018 09:32

Учора прикордонники Ізмаїльського та Херсонського загонів на кордоні з Молдовою та адміністративній межі з Кримом виявили два автомобілі з невідповідністю номерів кузовів.

Під час заходів прикордонного контролю в двох іномарках виявлено невідповідність номерів кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Легковики «Шкода» 2000 та «Шевроле» 2005 років випуску литовської та української реєстрацій прямували через пункт пропуску «Табаки» та контрольний пункт «Каланчак».

Крім того, в багажному відділенні автомобіля «Шкода» виявлено реєстраційні номери та документи, видані на вказаний транспортний засіб повноважними органами Республіки Польща.

На обох водіїв складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах), матеріали справи передано співробітникам Болградського відділення НП для подальшого розгляду та винесення постанови по справі.

Також на громадянина України, який прямував автомобілем «Шкода», до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси