Двоє прикордонників-строковиків зірвали плани тютюнових контрабандистів

НАЗАД
21 липня 2021 13:31

Ділки планували переправити партію сигарет до сусідньої Польщі через ділянку відповідальності Луцького прикордонного загону.

Бійці відділення «Висоцьк», котрі вночі патрулювали ділянку, на відстані одного кілометра від українсько-польської межі виявили 12 пакунків у чорному поліетилені та гумовий човен. Згодом, під час прочісування прилеглої місцевості, за допомогою тепловізора було виявлено та затримано невідому особу без документів. По завершенню пошукових заходів чоловіка з ящиками, доставили до прикордонного підрозділу.

У підрозділі охоронці кордону перевірили виявлений крам і нарахували 10 тисяч пачок сигарет трьох найменувань білоруського виробництва (без акцизних марок). Стосовно чоловіка, який з його ж слів є громадянином України, буде складено протоколи за трьома статтями Кодексу України про адмінправопорушення.

За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого ст.204 Кримінального кодексу України, прикордонники поінформують співробітників ГУ ДФС у Волинській області, яким згодом передадуть і сигарети.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси