Двоє іноземців, які вправно виготовили тайники, позбулися і вмісту і коштовних автівок

НАЗАД
14 квiтня 2019 13:18

У пункті пропуску «Плетенівка» та «Малий Березний» прикордонники спільно із представниками ДФС виявили приховані від контролю медпрепарати та тютюнові вироби.

700 упаковок медичних засобів намагався вивезти до Росії 28-річний громадянин Узбекистану автомобілем «Мерседес». Під час здійснення прикордонно-митного оформлення правоохоронці звернули увагу на знервовану поведінку водія. Згодом над сидіннями водія і пасажира спільна оглядова група виявила спеціально виготовлений сховок, у якому знаходились 630 штук виявила скляних пляшок із медичним препаратом, ще один тайник було облаштовано під прикрученою боковою обшивкою салону автомобіля, у ньому знайдено 100 упаковок медичного засобу.

Загальна попередня сума оцінки товарів сягає 70 тисяч гривень. Медпрепарати та «Мерседес» вилучено встановленим порядком.  

А на кордоні зі Словаччиною в ході поглибленого огляду «BMW» польської реєстрації на транспортний засіб спрацював службовий собака, навчений на пошук тютюнових виробів. Згодом в паливному баку автомобіля прикордонники виявили два тайники. Хоча на момент перевірки вони були порожні, військовослужбовці продовжили огляд транспортного засобу і за годину пошуків виявили ще три сховки, заповнені сигаретами. У подвійному днищі багажного відсіку та задніх крилах легковика приховали від контролю 330 пачок сигарет без акцизних марок України. Тютюнові вироби через пункт пропуску «Малий Березний» намагався перевезти 21-річний громадянин Польщі.

 У встановленому законодавством порядку легковик «BMW» вартістю майже 170 тисяч гривень та виявлені у ньому тютюнові вироби передано компетентним органам. Сума оцінки сигарет наразі встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси