Двоє африканців намагалися підкупити прикордонників у «Борисполі»

НАЗАД
17 червня 2018 09:52

Іноземців військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону в порядку ст. 208 КПК України під час передачі 500 євро та 300 євро було затримано.

Учора громадянин Алжиру та громадянин Анголи, не маючи законних підстав, намагалися за неправомірну вигоду незаконно потрапити на територію України через пункт попуску «Бориспіль». Проте прикордонники, які здійснювали паспортний контроль у вищевказаному пункті пропуску, відмовилися від хабара та повідомили відповідні правоохоронні органи.

Іноземців військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону в порядку ст. 208 КПК України під час передачі 500 євро та 300 євро було затримано. Затримання відбулось спільно зі співробітниками управління внутрішньої та власної безпеки «Центр» Державної прикордонної служби України та відділу поліції аеропорту «Бориспіль».

За фактами надання неправомірних грошових коштів прикордонникам під час виконання службових обов’язків відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу  України. На даний час проводяться невідкладні слідчі дії.

Загалом з початку року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу  України, прикордонники задокументували 429 випадків.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси