Два «Опелі», що знаходились у міжнародному розшуку, виявили українські прикордонники

НАЗАД
10 серпня 2019 10:29

Учора в пункті пропуску «Солотвино», що на Закарпатті, та в КПВВ «Гнутове», що на лінії розмежування, прикордонники Мукачівського та Донецького загонів викрили дві викрадені іномарки.

Одним «Опелем», який перебував на контролі міжнародної правоохоронної організації, заїхав в Україну 53-річний громадянин Румунії. Під час проходження прикордонного контролю щодо іномарки відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Перевіряючи інформацію прикордонники з'ясували, що цей транспортний засіб у грудні 2018 року було викрадено на території Іспанії.

Іншою розшукуваною автівкою такої самої марки намагався виїхати з України через КПВВ наш співвітчизник. Водій іномарки спробував перевірити пильність військовослужбовців зі складу операції Об’єднаних сил. Втім, прикордонники швидко зреагували на спрацювання міжнародної бази даних відносно викраденого на території України автомобіля. 

Обидва транспортні засоби негайно передано представникам Національної поліції та проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси